Za slanje u EU javite nam se na mail :)
PODIJELI NA:

Set za krštenje Božur

78,00 106,00 


max. 25 znakova

Opis
Set za krštenje BOŽUR sadrži personaliziranu svijeću za krštenje promjera 5 cm, košuljicu s imenom, te maramicu s imenom i datumom. Personalizacija na košuljici i maramici je vezena zlatnim ili srebrnim koncem. Svijeća ima zasebnu kutiju s finim baršunastim umetkom za čuvanje. Tisak personalizacije na  svijeći napravljen je u tehnici foliotiska, te je folija naljepljena na svijeću. Boja i kvaliteta otiska na foliju ne moraju biti istovjetne fotografiji. Ukoliko birate set s Biblijom, želimo napomenuti da je Biblija uvijek u zlatnoj boji. 
Detalji
  • SASTAV SVIJEĆE: palmin vosak i parafin
  • DIMENZIJE SETA: 30 cm x 21 cm x 8,5cm
  DATUM I IME UVEZENI NA PROIZVODU NE MOGU SE MIJENJATI!
Dostava

Rok izrade je 7-14 dana. Ukoliko vam je hitno i proizvod vam je potreban u roku kraćem od 7 dana, molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hr. Ako smo u mogućnosti izraditi ćemo, uz osobno preuzimanje.

Osobno preuzimanje je moguće radnim danima u vrijeme 9-16h na adresi Mlinovi 2, Zagreb

U slučaju da svoju narudžbu želite osobno preuzeti, molim ostavite je na mailu franka@svijece-vatovac.hr , ne na webshopu kako se ne bi dostava uračunala nepotrebno.

Kad je u narudžbi naveden datum , ne brinite mi pazimo na njega, i paket vam stiže na vrijeme. Imajte na umu da nam je potrebno za izradu min 7 dana.

DOSTAVA JE BESPLATNA ZA NARUDŽBE IZNAD 100 €.

Dostavu vrši kurirska služba GLS.

Za slanje u zemlje EU molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hrKošarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite kupovati