GODIŠNJI ODMOR DO 19.8 :)
PODIJELI NA:

Zahvalnica za kumove

20,00 


max. 25 znakova

Opis
Izrazite svoju zahvalnost kumovima na ovom posebnom danu uz našu personaliziranu mirisnu svijeću. Ručno izrađena s ljubavlju, svijeća odiše elegancijom i profinjenošću. Blagi miris ispunit će njihov dom toplinom, a ova svijeća ima i dugotrajno gorenje. Svaku svijeću personaliziramo natpisom po vašoj želji (ime djeteta) i dolazi u lijepom pakiranju. Na kutiji se nalazi poruka koja će dirnuti srca vaših kumova. Svijeća je savršen dar koji  simbolizira vašu zahvalnost i ljubav. Kumovi imaju posebnu ulogu u životu vašeg djeteta i neka im ova prekrasna svijeća bude trajni podsjetnik na ovaj sveti trenutak.    
Detalji
  DIMENZIJA SVIJEĆE : 8,5 CM X 7 CM DIMENZIJA KUTIJE: 10 cm x 8 cm x 8 cm
  • ROZA- miris trešnje
  • SMEĐA- miris čempresa i smokve
  • PLAVA-miris bosiljka i limete
  • BIJELA-miris božura
  • MAT-miris baby puder /dimenzija mat čaše je 8 cm x 6,5 cm
Dostava

Rok izrade je 7-14 dana. Ukoliko vam je hitno i proizvod vam je potreban u roku kraćem od 7 dana, molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hr. Ako smo u mogućnosti izraditi ćemo, uz osobno preuzimanje.

Osobno preuzimanje je moguće radnim danima u vrijeme 9-16h na adresi Mlinovi 2, Zagreb

U slučaju da svoju narudžbu želite osobno preuzeti, molim ostavite je na mailu franka@svijece-vatovac.hr , ne na webshopu kako se ne bi dostava uračunala nepotrebno.

Kad je u narudžbi naveden datum , ne brinite mi pazimo na njega, i paket vam stiže na vrijeme. Imajte na umu da nam je potrebno za izradu min 7 dana.

DOSTAVA JE BESPLATNA ZA NARUDŽBE IZNAD 100 €.

Dostavu vrši kurirska služba GLS.

Za slanje u zemlje EU molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hrKošarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite kupovati