GODIŠNJI ODMOR DO 19.8 :)
PODIJELI NA:

ADVENTSKA PRIČA

20,00 


Nema na zalihi


Opis
Paljenje adventskih svijeća ima duboku simboliku koja nas podsjeća na važnost Adventa i nade koju on donosi. Svaka svijeća koju palimo tijekom Adventa simbolizira i označava prolazak jednog tjedna do Božića.
Detalji
  • Prva svijeća koja se pali na adventskom vijencu naziva se svijeća nade. Njezina svjetlost označava početak Adventa i podsjeća nas na isčekivanje dolaska Isusa Krista. Palimo je kako bismo se prisjetili nade koju donosi Isusovo rođenje i da nas potaknemo da se usredotočimo na duhovne vrijednosti blagdana.
  • Druga svijeća, svijeća ljubavi, pali se sljedećeg tjedna. Njezina svjetlost nas podsjeća na Božju ljubav prema svijetu i našu obvezu da ljubimo i brinemo jedni o drugima u Božjem imenu. Ova svijeća nas podsjeća da ljubav treba voditi naša srca i djela tijekom cijele godine.
  • Treća svijeća, svijeća radosti, pali se sredinom Adventa. Njezina svjetlost nas podsjeća da Božić donosi radost i veselje. Svijetlost ove svijeće nas potiče da prigrlimo radost i radosno ispunimo blagdane, te u svijetu širimo tu Božju radost.
  • Četvrta svijeća, svijeća mira, pali se pred sam Božić. Njezina svjetlost nas podsjeća na mir koji je donio Isus Krist svojim dolaskom. Ova svijeća nas potiče da se usredotočimo na mir u našim srcima, obiteljima i zajednicama. Paljenje svijeća tijekom Adventa je tradicija koja nas vodi kroz vrijeme isčekivanja i pripreme za Božić.
Dostava

Rok izrade je 7-14 dana. Ukoliko vam je hitno i proizvod vam je potreban u roku kraćem od 7 dana, molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hr. Ako smo u mogućnosti izraditi ćemo, uz osobno preuzimanje.

Osobno preuzimanje je moguće radnim danima u vrijeme 9-16h na adresi Mlinovi 2, Zagreb

U slučaju da svoju narudžbu želite osobno preuzeti, molim ostavite je na mailu franka@svijece-vatovac.hr , ne na webshopu kako se ne bi dostava uračunala nepotrebno.

Kad je u narudžbi naveden datum , ne brinite mi pazimo na njega, i paket vam stiže na vrijeme. Imajte na umu da nam je potrebno za izradu min 7 dana.

DOSTAVA JE BESPLATNA ZA NARUDŽBE IZNAD 100 €.

Dostavu vrši kurirska služba GLS.

Za slanje u zemlje EU molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hrKošarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite kupovati