Za slanje u EU javite nam se na mail :)
PODIJELI NA:

PREMIUM mirisna svijeća FRESH COTTON

14,00 Opis
Bijela mirisna svijeća iz kolekcije PREMIUM s mirisom fresh cotton. Ugodan miris svježe opranog pamuka pretvara dom u malu oazu opuštanja. Upaljena svijeća i blagi miris predstavljaju mini anti-stres terapiju i djeluju blagotvorno. PREMIUM kolekcija ručno izrađenih svijeća kreirana je da bi svijeća oduševila mirisom i dugotrajnošću. Naime, svijeće PREMIUM imaju više od 40h gorenja. Izrađena  je s puno ljubavi i pažnje, po recepturi obiteljske tradicije stare više od 80 godina.  
Detalji
  • SASTAV: parafin, pamučni fitilj
  • VOLUMEN: 200 g
  • VRIJEME GORENJA: 40 sati
Dostava

Rok izrade je 7-14 dana. Ukoliko vam je hitno i proizvod vam je potreban u roku kraćem od 7 dana, molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hr. Ako smo u mogućnosti izraditi ćemo, uz osobno preuzimanje.

Osobno preuzimanje je moguće radnim danima u vrijeme 9-16h na adresi Mlinovi 2, Zagreb

U slučaju da svoju narudžbu želite osobno preuzeti, molim ostavite je na mailu franka@svijece-vatovac.hr , ne na webshopu kako se ne bi dostava uračunala nepotrebno.

Kad je u narudžbi naveden datum , ne brinite mi pazimo na njega, i paket vam stiže na vrijeme. Imajte na umu da nam je potrebno za izradu min 7 dana.

DOSTAVA JE BESPLATNA ZA NARUDŽBE IZNAD 100 €.

Dostavu vrši kurirska služba GLS.

Za slanje u zemlje EU molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hrKošarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite kupovati