Za slanje u EU javite nam se na mail :)
PODIJELI NA:

PREMIUM MIRISNA SVIJEĆA ČEMPRES I SMOKVA

14,00 


Nema na zalihi


Opis
Miris čempres / smokva je jedinstven u svojoj kombinaciji komponenti. Spoj čempresa i smokve predstavlja esenciju mediterana, pa će vas taj miris odmah transportirati u toplu ljetnu noć uz more. Miris čempres i smokva ima terapeutski učinak, a osjećaj kad pališ baš ovu svijeću je neponovljiv. Duboko udahni i nježne drvenaste note potaknuti će tvoju maštu i  odvesti te tamo gdje počinju snovi i sve je moguće. Svijeća je ručno izrađena s vrlo dugim vijekom gorenja, a jednom kad se potroši upotrijebi je u nekoj novoj namjeni/  Eko friendly proizvod
Detalji
  • Sastav: parafin, pamučni fitilj
  • Vrijeme gorenja: 40h
Dostava

Rok izrade je 7-14 dana. Ukoliko vam je hitno i proizvod vam je potreban u roku kraćem od 7 dana, molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hr. Ako smo u mogućnosti izraditi ćemo, uz osobno preuzimanje.

Osobno preuzimanje je moguće radnim danima u vrijeme 9-16h na adresi Mlinovi 2, Zagreb

U slučaju da svoju narudžbu želite osobno preuzeti, molim ostavite je na mailu franka@svijece-vatovac.hr , ne na webshopu kako se ne bi dostava uračunala nepotrebno.

Kad je u narudžbi naveden datum , ne brinite mi pazimo na njega, i paket vam stiže na vrijeme. Imajte na umu da nam je potrebno za izradu min 7 dana.

DOSTAVA JE BESPLATNA ZA NARUDŽBE IZNAD 100 €.

Dostavu vrši kurirska služba GLS.

Za slanje u zemlje EU molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hrKošarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite kupovati