Za slanje u EU javite nam se na mail :)
PODIJELI NA:

Svijeća za krštenje - Anđeo

24,00 


max. 25 znakova

Opis
Svijeća za krštenje koja simbolizira život. Dolazi u posebno dizajniranoj kutiji. Pouzdano znam da nema ništa ljepše nego kad dijete dođe na svijet. Nosimo ga u naručju, dajemo mu ime i krstimo ga.Kumovi, koji se isto tako vesele krštenju, po našim običajima donose svijeću i košuljicu. Oko upaljene svijeće okuplja se obitelj, kumovi i prijatelji. Ta svijeća simbolizira život. Naš je zadatak napraviti najljepšu moguću, rukom napisati ime djeteta i pobrinuti se da ostane trajna uspomena. Zato imamo posebno dizajniranu kutiju na koju možete napisati posvetu. Dragi kumovi, na sve smo mislili... Lijepo upakirana, a time i sačuvana, može se koristiti i na nekim budućim prigodama kao što je pričest ili čak vjenčanje.
Detalji
  • SASTAV SVIJEĆE: palmin vosak i parafin
  • PROMJER: 6 cm
  • VISINA: 25 cm
  • DIMENZIJE KUTIJE:8x8x29cm
Dostava

Rok izrade je 7-14 dana. Ukoliko vam je hitno i proizvod vam je potreban u roku kraćem od 7 dana, molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hr. Ako smo u mogućnosti izraditi ćemo, uz osobno preuzimanje.

Osobno preuzimanje je moguće radnim danima u vrijeme 9-16h na adresi Mlinovi 2, Zagreb

U slučaju da svoju narudžbu želite osobno preuzeti, molim ostavite je na mailu franka@svijece-vatovac.hr , ne na webshopu kako se ne bi dostava uračunala nepotrebno.

Kad je u narudžbi naveden datum , ne brinite mi pazimo na njega, i paket vam stiže na vrijeme. Imajte na umu da nam je potrebno za izradu min 7 dana.

DOSTAVA JE BESPLATNA ZA NARUDŽBE IZNAD 100 €.

Dostavu vrši kurirska služba GLS.

Za slanje u zemlje EU molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hrKošarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite kupovati