Za slanje u EU javite nam se na mail :)
PODIJELI NA:

SVIJEĆA VRČ

16,00 Opis
Opustite svoja čula s našom prirodnom mirisnom svijećom, savršenom za stvaranje ugodne atmosfere u domu. Ova svijeća je ručno izrađena u predivnom keramičkom vrču. Naša prirodna mirisna svijeća izrađena je od visokokvalitetnih, netoksičnih sastojaka kako biste mirno mogli uživati u njenim blagodatima. Sve svijeće se ručno izrađuju s ljubavlju i pažnjom kako bismo vam pružili najbolju kvalitetu. Naša svijeća ima dugotrajnu aromu koja će ispuniti dom finim i opuštajućim mirisnim notama. Osim što dodaje miris u vaš dom, stvorit će ugodno osvjetljenje zahvaljujući mekanom, prigušenom plamenu. Drveni fitilj ne pruža samo estetsku vrijednost već i dodatni element užitka pri paljenju svijeće. On stvara topli i umirujući plamen koji pravi blag i pucketav zvuk. Svijeća je ekološki prihvatljiva i vrč je nakon gorenja moguće ponovno upotrijebiti u kućanstvu.
Detalji
  • Dimenzije: 8x8
  • Miris: ŠARM BOŽIĆA
Dostava

Rok izrade je 7-14 dana. Ukoliko vam je hitno i proizvod vam je potreban u roku kraćem od 7 dana, molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hr. Ako smo u mogućnosti izraditi ćemo, uz osobno preuzimanje.

Osobno preuzimanje je moguće radnim danima u vrijeme 9-16h na adresi Mlinovi 2, Zagreb

U slučaju da svoju narudžbu želite osobno preuzeti, molim ostavite je na mailu franka@svijece-vatovac.hr , ne na webshopu kako se ne bi dostava uračunala nepotrebno.

Kad je u narudžbi naveden datum , ne brinite mi pazimo na njega, i paket vam stiže na vrijeme. Imajte na umu da nam je potrebno za izradu min 7 dana.

DOSTAVA JE BESPLATNA ZA NARUDŽBE IZNAD 100 €.

Dostavu vrši kurirska služba GLS.

Za slanje u zemlje EU molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hrKošarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite kupovati