Za slanje u EU javite nam se na mail :)

 Z 

ZAHVALNICE


Nakon što su moji roditelji otišli u mirovinu, preuzela sam vođenje obrta i proizvodnju svijeća. Kako sam uvijek težila kreativnom izražavanju odlučila sam uz svijeće raditi i još nešto vezano uz kreativu i spojiti svijeće i cvijeće. Spontano je došlo do toga da sam počela uređivati vjenčanja, dekorirati , izrađivati bukete i aranžmane , i sve one lijepe stvari koje jedno vjenčanje treba i zaslužuje.

Našim mladencima uvijek smo radili mirisne svijeće kao zahvalnice i to se pokazalo kao idealan znak pažnje za gosta.Često su me klijenti ili poznanici pitali što pokloniti  gostima na vjenčanju, moj odgovor je uvijek bio, pogađate, mirisna svijeća s imenima mladenaca i datumom vjenčanja. ( umjesto datuma,  možete i staviti riječ hvala, pa i neku poruku, što će zahvalu  činiti još osobnijom).Ponjeti s vjenčanja uspomenu kao što je mirisina svijeća,stvarno je posebno. Kao da djelić atmosfere gosti nose kući i trajno se sjećaju tog dana.

Sad već 8 godina ne uređujem vjenčanja, ali zahvalnice za vjenčanja i krštenja još uvijek radim. Kombiniram nove dizajne, boje , smišljam nove mirise i baš uživam u njihovoj izradi.

Moj najdraži miris je čempres i smokva, tako dobro paše uz tople duge ljetne večeri..

Franka

 

PODIJELI NA:
Košarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite kupovati