GODIŠNJI ODMOR DO 19.8 :)
PODIJELI NA:

Košuljica za krštenje zlatna vezena

18,00 26,00 


max. 25 znakova

Opis
Košuljica za krštenje se kod obreda krštenja prislanja na dijete a simbolizira čistoću. Bijela košuljica znak je i milosti, ali i poticaj na čuvanje. Za trajnu uspomenu na dan krštenja mi ćemo, osim križića, finim zlatnim koncem uvezati i ime djeteta.   DIMENZIJE: 33cm×35 cm
Detalji
Košuljica za krštenje se kod obreda krštenja prislanja na dijete a simbolizira čistoću. Bijela košuljica znak je i milosti, ali i poticaj na čuvanje. Za trajnu uspomenu na dan krštenja mi ćemo, osim križića, finim zlatnim koncem uvezati i ime djeteta. ---------------------- DIMENZIJE: 33cm×35 cm PREPORUČUJEMO IZRADU BEZ DATUMA ZBOG NEIZVJESNE SITUACIJE UZROKOVANE PANDEMIJOM. NAKNADNA IZMJENA DATUMA NIJE MOGUĆA. 
Dostava

Rok izrade je 7-14 dana. Ukoliko vam je hitno i proizvod vam je potreban u roku kraćem od 7 dana, molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hr. Ako smo u mogućnosti izraditi ćemo, uz osobno preuzimanje.

Osobno preuzimanje je moguće radnim danima u vrijeme 9-16h na adresi Mlinovi 2, Zagreb

U slučaju da svoju narudžbu želite osobno preuzeti, molim ostavite je na mailu franka@svijece-vatovac.hr , ne na webshopu kako se ne bi dostava uračunala nepotrebno.

Kad je u narudžbi naveden datum , ne brinite mi pazimo na njega, i paket vam stiže na vrijeme. Imajte na umu da nam je potrebno za izradu min 7 dana.

DOSTAVA JE BESPLATNA ZA NARUDŽBE IZNAD 100 €.

Dostavu vrši kurirska služba GLS.

Za slanje u zemlje EU molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hrKošarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite kupovati