Za slanje u EU javite nam se na mail :)
PODIJELI NA:

PREMIUM MIRISNA SVIJEĆA BOŽUR

12,00 Opis
Znate li koji je miris za vas savršen i baš po vašoj mjeri? Onaj koji će vam popraviti raspoloženje i odvesti vas na mjesta o kojima maštate. Ili vas jednostavno opustiti.. Predlažemo da probate s mirisom božura, on je ženstven i opuštajući. Cvijet božura zovu još i kraljem cvijeća. Božur slavi ženstvenost, njegov miris je istovremeno snažan i nježan. U prvi tren kad udahnete miris osjetit ćete slatkastost i svježinu, a kasnije proviruju i snažnije, intenzivnije note. -Jeste li zaboravili na miris proljeća nakon ove zime? Na miris proljetne kiše ili miris cvjetne livade? Vjerojatno ste zaboravili i na onaj osjećaj kad u proljeće legneš u travu i zuriš u nebo. Naša svijeća s mirisom božura priuštiti će vam vraćanje u dane bezbrižnog djetinjstva i ležanja u travi. Svijeća je ručno izrađena s vrlo dugim vijekom gorenja, a jednom kad se potroši upotrijebi je u nekoj novoj namjeni - Eco friendly proizvod
Detalji
  • Sastav: parafin, pamučni fitilj
  • VRIJEME GORENJA: cca 40 h
  • DIMENZIJE: 9x8 cm
Dostava

Rok izrade je 7-14 dana. Ukoliko vam je hitno i proizvod vam je potreban u roku kraćem od 7 dana, molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hr. Ako smo u mogućnosti izraditi ćemo, uz osobno preuzimanje.

Osobno preuzimanje je moguće radnim danima u vrijeme 9-16h na adresi Mlinovi 2, Zagreb

U slučaju da svoju narudžbu želite osobno preuzeti, molim ostavite je na mailu franka@svijece-vatovac.hr , ne na webshopu kako se ne bi dostava uračunala nepotrebno.

Kad je u narudžbi naveden datum , ne brinite mi pazimo na njega, i paket vam stiže na vrijeme. Imajte na umu da nam je potrebno za izradu min 7 dana.

DOSTAVA JE BESPLATNA ZA NARUDŽBE IZNAD 100 €.

Dostavu vrši kurirska služba GLS.

Za slanje u zemlje EU molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hrKošarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite kupovati