Za slanje u EU javite nam se na mail :)
PODIJELI NA:

Svijeća za krštenje Ariana

34,00 


max. 25 znakova

Opis
Svijeća je simbol života, palimo ih u svim važnim životnim trenucima, a plamen svijeće za krštenje ima poseban značaj. Upaljena krsna svijeća simbolizira novi život primljen po Kristu i Duhu Svetomu. Svijeća za krštenje „Ariana“ personalizirana je posebnom tehnikom tiska (srebrotisak ili zlatotisak). Predivan sjaj tiska  i mašna u nježnim bojama aplicirana na svijeću, čine je jako posebnom. Svijeća dolazi u posebno dizajniranoj kutiji namijenjoj čuvanju uspomene na krštenje. Vrpca  na svijeći ne moraju biti istovjetna boji na slici. Tisak personalizacije svijeće  napravljen je u tehnici foliotiska, te je folija naljepljena na svijeću. Boja i kvaliteta otiska na foliju ne moraju biti istovjetne fotografiji.
Detalji
  • SASTAV: palmin vosak i parafin
  • DIMENZIJE SVIJEĆE: 24cm x 5cm
  • DIMENZIJE KUTIJE: 28cm x 8cm x 8cm
  • DATUM I IME TISKANI NA PROIZVODU NE MOGU SE MIJENJATI!
Dostava

Rok izrade je 7-14 dana. Ukoliko vam je hitno i proizvod vam je potreban u roku kraćem od 7 dana, molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hr. Ako smo u mogućnosti izraditi ćemo, uz osobno preuzimanje.

Osobno preuzimanje je moguće radnim danima u vrijeme 9-16h na adresi Mlinovi 2, Zagreb

U slučaju da svoju narudžbu želite osobno preuzeti, molim ostavite je na mailu franka@svijece-vatovac.hr , ne na webshopu kako se ne bi dostava uračunala nepotrebno.

Kad je u narudžbi naveden datum , ne brinite mi pazimo na njega, i paket vam stiže na vrijeme. Imajte na umu da nam je potrebno za izradu min 7 dana.

DOSTAVA JE BESPLATNA ZA NARUDŽBE IZNAD 100 €.

Dostavu vrši kurirska služba GLS.

Za slanje u zemlje EU molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hrKošarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite kupovati