Za slanje u EU javite nam se na mail :)
PODIJELI NA:

Svijeća za krštenje Grace

30,00 


max. 25 znakova

Opis
Unesite dašak elegancije u obred Krštenja našom personaliziranom svijećom Grace. Dizajnirana za one koji cijene jednostavnost i ljepotu, ova minimalistička svijeća odiše profinjenošću, a ima i poseban značaj. Svijeću krase čiste linije i jednostavan izgled, savršen za one koji preferiraju bezvremensku eleganciju. Veličina svijeće je idealna za držanje tijekom obreda. Nakon krštenja ostaje prekrasan podsjetnik na taj poseban dan. Svijeća Grace nije samo obična svijeća, ona je simbol vjere i početka novog života.
Detalji
  • SASTAV: palmin vosak i parafin
  • DIMENZIJE SVIJEĆE: 24cm x 6cm
  • DIMENZIJE KUTIJE: 8cm x 8cm x 29cm
  • Tisak personalizacije svijeće  napravljen je u tehnici foliotiska, te je folija naljepljena na svijeću. Boja i kvaliteta otiska na foliju ne moraju biti istovjetne fotografiji.
  • DATUM I IME TISKANI NA PROIZVODU NE MOGU SE MIJENJATI!
 
Dostava

Rok izrade je 7-14 dana. Ukoliko vam je hitno i proizvod vam je potreban u roku kraćem od 7 dana, molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hr. Ako smo u mogućnosti izraditi ćemo, uz osobno preuzimanje.

Osobno preuzimanje je moguće radnim danima u vrijeme 9-16h na adresi Mlinovi 2, Zagreb

U slučaju da svoju narudžbu želite osobno preuzeti, molim ostavite je na mailu franka@svijece-vatovac.hr , ne na webshopu kako se ne bi dostava uračunala nepotrebno.

Kad je u narudžbi naveden datum , ne brinite mi pazimo na njega, i paket vam stiže na vrijeme. Imajte na umu da nam je potrebno za izradu min 7 dana.

DOSTAVA JE BESPLATNA ZA NARUDŽBE IZNAD 100 €.

Dostavu vrši kurirska služba GLS.

Za slanje u zemlje EU molim kontaktirajte nas na mail franka@svijece-vatovac.hrKošarica0
Nema proizvoda u košarici!
Nastavite kupovati